Info

Huomoithan että meillä ei ole tällä hetkellä myymälässä maksupäätettä. Maksaminen myymälässä tapahtuu verkkokaupan kautta tai käteismaksulla.

Käytetyn tavaran kauppa kuuluu marginaaliverotuksen piiriin, eikä tuotteiden hinnat täten sisällä vähennettävää arvonlisäveroa.

Vanhat tuotteet myydään siinä kunnossa, kun ne ostohetkellä ovat. Annamme tuotteista mielellämme lisätietoa ja lähetämme lisäkuvia pyydettäessä.

Maksutavat

Käytämme verkkokaupassamme Checkout -maksunvälityspalvelua. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.
Palvelun kautta käytössäsi ovat:

  • Kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet
  • Yleisimmät luottokortit
  • Useat lasku- ja osamaksuvaihtoehdot
  • Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Masterpass

Checkout -palvelun maksuehdot

Toimitusmaksu

Toimituskulut sisältyvät tuotteiden hintaan. Mitään erillistä toimitusmaksua ei peritä. Tuotteiden palautuskustannuksista asiakas vastaa itse.

Toimitustavat

Toimitamme lähetyksiä omalla kuljetuksellamme, Kaukokiidolla sekä Postin kautta. Kaikki suuremmat rahtikokoiset lähetykset kuljetamme itse tai Kaukokiito -kuljetusyrityksen kautta suoraan kotiovellesi. Pienemmät lähetykset saat postipakettina lähimpään Postin toimipisteeseen. Tuotteet ovat myös aina noudettavissa myymälästä. Mikäli haluat noutaa tuotteen tai haluat toimituksen esimerkiksi matkahuollon kautta, ole yhteydessä asiakaspalveluun. Toimitamme tuotteita ainoastaan kotimaahan.

Toimitusaika

Pyrimme käsittelemään ja lähettämään kaikki tilaukset seuraavaan arkipäivään mennessä.

Palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus siitä päivästä, kun asiakas on vastaanottanut tuotteen tai se on ollut noudettavissa tavarantoimittajalta. Asiakas vastaa itse palautuksesta johtuvista posti- tai muista kuluista. Lunastamatta jättäminen ei riitä perusteeksi kaupan purkamiselle. Sovi tilauksen palauttamisesta aina asiakaspalvelun kanssa. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Myymälästä ostetulla tavaralla ei ole palautusoikeutta.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteen löydät täältä : Tietosuojaseloste